Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено короткострокові курси для дорослого населення на базі Вознесенського професійного ліцею

22/01/2024

   На базі Вознесенського професійного ліцею проведено короткострокові курси для дорослого населення з отримання часткових професійних кваліфікацій професії «Штукатур» за модулем «Виконання простого оштукатурювання поверхонь» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії. В рамках підготовки та проведення даних курсів майстерня опоряджувальників поповнилася сучасним обладнанням, інструментами та матеріалами. Командна робота сприяла гарному результату та продовженню подальшої співпраці.

17.01.2024 року Вознесенський професійний ліцей відвідали заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації Людмила Комісарова та представники Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

Ознайомилися із навчальними кабінетами професійно-теоретичної підготовки,навчально-матеріальною базою майстерень наступних професій: «Електрозварник ручного зварювання; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах»,«Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; Електромонтажник силових мереж та електроустаткування», «Опоряджувальник будівельний» та умовами проживання мешканців гуртожитку.

Вирішувалось питання щодо сучасної реконструкції майстерень електрозварників, електромонтажників відповідно до вимог сьогодення та доукомплектації майстерні опоряджувальників сучасним обладнанням і будівельними матеріалами. Ознайомившись із умовами проживання учнів в гуртожитку, заплановано ремонтні роботи в жилих кімнатах та кімнаті відпочинку.

 

Всі новини →