Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Комунальний заклад «Миколаївська спеціальна школа №3» виборов І місце в ІІ обласному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України у номінації «Кращі спеціальні школи»

11/01/2024

 У 2022-2023 навчальному році Комунальний заклад «Миколаївська спеціальна школа №3» Миколаївської обласної ради брав участь у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання. Наш заклад виборов І місце в ІІ обласному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України у номінації «Кращі спеціальні школи».

А, відповідно, до наказу МОН України від 28.11.23р. №1452 за підсумками Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти Комунальний заклад «Миколаївська спеціальна школа №3» Миколаївської обласної ради виборола ІІ місце у номінації «кращі спеціальні школи-інтернати». Щиро вітаємо колег – Дубову О.Г., Воробйова Є.О., Гундера О.Ю. з перемогою!

 

Всі новини →