Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Науково-дослідна робота: МАН

09/01/2024

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Як вибрати актуальну тему науково-дослідної роботи: про МАН і не тільки».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=D5IZPrKR_xs, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, батькам учнів, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Дядюшкіна Ірина вчитель біології Дніпровського ліцею №3 Дніпровської міської ради, вчитель-методист, тренер фасилітаційних сесій з трансформації конфліктів творчими методами.

Як серед різноманітних тем для науково-дослідної роботи вибрати ту, яка буде цікава досліднику та його опонентам, буде актуальною та унікальною? Як спланувати та максимально ефективно пройти шлях від ідеї до реалізації дослідження? Під час вебінару ознайомилися з напрямами розвитку особистості, розглянули складові успіху, навчилися орієнтуватися у вирі різноманітних тем і особливостях презентації своїх досягнень. Змогли ознайомитись із основними етапами фасилітації науково-дослідної роботи для досягнення максимального результату.

Зміст

-      Складові успіху.

-      Особливості розвитку особистості.

-      Етапи фасилітації науково-дослідної роботи і не тільки.

-      Ваш GPS-навігатор у вирі тем для досліджень.

Очікувані результати: Учасники вебінару отримали рекомендації щодо вибору теми дослідження, етапів фасилітації НДР та особливостей ефективної взаємодії з обдарованими особистостями для досягнення успіху.

Всі новини →