Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

STEM-освіта та штучний інтелект

05/01/2024

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «STEM-освіта та штучний інтелект практика залучення інноваційних технологій».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=esZ8eV7sQfA, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, батькам учнів, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Цукор Любов головна редакторка Освітнього проєкту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів.

STEM-освіта є інноваційною галуззю, визнаною в усьому світі, оскільки дозволяє інтегрувати знання різних галузей задля підвищення ефективності навчання. Якщо простіше, то це – і цікаво, і корисно. Чи можна поєднати інструменти на базі штучного інтелекту зі STEM-освітою? Безумовно! Так, це цікавий процес, який здатен вивести навчання на новий рівень.

Інноваційні технології дають нові можливості, але створюють і нові виклики, з якими раніше ніхто не стикався. Ми живемо у неймовірно цікаві часи, коли навіть в умовах війни здатні використовувати у своїй роботі інструменти, про які говорить весь світ. І під час вебінару на практиці проаналізували місце ШІ в STEM-освіті.

Зміст

-             ШІ та STEM: хороше поєднання?

-             Переваги та недоліки залучення ШІ в STEM-освіту.

-             Робота з сервісами на базі ШІ в контексті здійснення STEM-освіти.

Очікувані результати: Учасники вебінару змогли проаналізувати місце штучного інтелекту в STEM-освіті, знайшли нові ідеї для здійснення STEM-діяльності; на практиці перевірили дієвість різноманітних сервісів, які працюють на базі ШІ, під час STEM-уроків.

 

Всі новини →