Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Волонтери змалку: як діти підтримують ЗСУ

03/01/2024

Чи варто заохочувати дітей, як захистити від розчарувань та підтримати дитину в її бажанні допомагати Україні наближатися до перемоги? Ці питання все частіше можна почути від педагогів, батьків.

Допомогати ЗСУ зараз важливо нам усім. Діти також хочуть долучитись до загальної справи. Юні патріоти обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради дарують свої серця та підтримку захисникам нашої країни. Вихованці гуртків підготували малюнки з побажаннями, обереги, листівки, поробки та передали їх нашим захисникам через волонтерів «Миколаївські відмочки», з якими тісно співпрацюють.

У ці дні спільно із садочками, ліцеями, гімназіями Миколаївської області Волонтерський штаб Миколаївщини, МООЛМС "МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ НАЦІЇ" продовжує збирати та відправляти на передову захисникам та захисницям коробки добра з нагоди Різдвяних свят та Нового року.

Ці маленькі герої: діти і ті, хто їх підтримує, заслуговують на найвищу похвалу за свою відданість і патріотизм. Нехай їхні діла і творчість примножуються, даруючи силу та завзяття у боротьбі за майбутнє України.

Усе, що робиться від щирого серця — важливе.

 

Всі новини →