Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Зустріч з речником ВМС ЗСУ Дмитром Плетенчуком

03/01/2024

Напередодні  Нового року до вихованців гуртка військово-патріотичного виховання Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді завітав поважний гість – речник командування  ВМС  ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Зустріч викликала неабиякий інтерес як зі сторони вихованців, так і в пана Дмитра. Молодь жваво цікавилась станом військово-морських сил України, їх перспективами, можливостями для розвитку. Пан Дмитро поділився актуальною інформацією про те, яка зараз ситуація на Чорному морі, як Україні вдається витісняти Чорноморський флот рф,  як працює «зерновий коридор» та чому рф перестала використовувати «Калібри». Прес-офіцер підкреслив, що «Україна не держава біля моря, а морська держава!».

Натомість офіцера ВМС ЗСУ захопило тренувальне заняття вихованців закладу, під час якого не лише тривала теоретична підготовка, а й активно відпрацьовувались практичні навички – володіння дроном і робота на симуляторі, упізнання зразків військової техніки.

Наприкінці зустрічі Дмитро Плетенчук висловив впевненість про ефективність та гнучкість  дій Сил оборони України з огляду на швидкість реагування на нові  загрози. Він зазначив, що саме в цьому наша перевага над росіянами.

Перемога неминуче буде за нами! Тримаємо стрій! 

Всі новини →