Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області

29/12/2023

 Протягом грудня 2023 року майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області підвищували свою професійну майстерність у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

Майстри виробничого навчання ознайомились та придбали навички роботи на сучасному обладнанні, опанували навички роботи по створенню технологічних карт з нутріціології та безпеки харчового процесу.

Кулінарний хаб надав можливість змінити бачення робочого місця, відношення до освітнього процесу під час виробничого навчання.

По приїзді до закладів освіти майстрині влаштували майстер-класи для своїх колег, зокрема здивували сирники з морквою, риба су-від, борщ в сучасній інтерпретації.

Департамент освіти і науки облвійськадміністрації разом з закладами професійної (професійно-технічної) освіти з січня 2024 року запускає проєкт «Вінтажна кухня». Проєкт складється з двох частин: Національна кухня меншин та Українська спадщина – автентичність регіону.

Департамент освіти і науки Миколаївської облвійськадміністрації щиро дякує директору департаменту освіти і науки Львівської облвійськадміністрації Олегу Паскі та в.о.директора Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу Ганні Балущак за сприяння в організації зазначеного навчання.

 

 

 

Всі новини →