Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Персональний помічник вчителя

27/12/2023

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Практикум із використання штучного інтелекту: Персональний помічник вчителя».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=zKHraSyWl2s,  рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, батькам учнів, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Цукор Любов головна редакторка Освітнього проєкту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів.

Ми вже багато знаємо про штучний інтелект і те, як він впливає на освіту. Але щоденно з'являються цікавинки, які хочеться досліджувати. Разом із тим, вже створені інструменти розвиваються та вдосконалюються, тому виникає потреба вчитися з ними працювати, щоб використовувати максимально ефективно.

Як ви знаєте, українські вчителі, попри війну, можуть користуватися інноваціями, про які говорить весь світ, і команда Освітнього проєкту «На Урок» створила персональний Помічник вчителя на базі штучного інтелекту. Під час вебінару-практикуму ми навчилися працювати з Помічником, використовуючи його можливості максимально ефективно.

Зміст

1.               Місце ШІ в освіті. Коротко.

2.               Аналіз можливостей Помічника вчителя.

3.               Ідеї використання ресурсу на базі ШІ та демонстрації можливостей на практиці.

Очікувані результати: Учасники вебінару розглянули особливості роботи з новим інструментом на базі штучного інтелекту та навчилися ефективно працювати з ним під час підготовки до уроків та здійснення педагогічної діяльності.

 

Всі новини →