Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

На крилах творчості

26/12/2023

Протягом тижня для онлайн-розкладу, який був розміщений на платформі Facebook, заняття в синхронному режимі запропонували керівники гуртків та студій ОБХТ Людмила Шепелевич, Вікторія Панченко, Ірина Василенко, Дмитро Чуприна, Лариса Ігнатьєва, Вероніка Коваль, Наталія Губська, Наталія Томова, Юлія Масіна, Тетяна Даниленко, Віра, Раскіна, Світлана Раскіна, Дмитро Раскін, Ірина Горбатюк.

23 грудня для вихованців гуртка «Школа журналістики», керівник Ірина Василенко та Дмитро Чуприна провели святкову вікторину-кахут «Різдвяна редакція», з якої юнкори дізналися про особливості створення новорічних матеріалів, про те, яка газета вперше опублікувала різдвяну історію та різдвяний репортаж, де використовувалася назва «Грабіж заголовком».

На базі обласної бібліотеки для юнацтва Ірина Горбатюк, керівник гуртка ДУМ «Умілі ручки», для учнів 6-х та 9-х класів провела майстер-клас з виготовлення новорічної іграшки. Діти продовжили роботу над своїми виробами, приєднували деталі для брелока «Клоун» та розпочали працювати над оздобленням виробу. Також протягом звітного тижня вихованці продовжили роботу над проєктом «Виготовлення в’язаного светра», в’язали полотно. Паралельно розпочали роботу над виготовленням ляльки-мотанки з елементами вишивки. На базі бібліотеки № 11 вихованці працювали з інтернет-ресурсами, підбирали схеми для виготовлення підставки під чашку. Разом обговорювали послідовність дій. На базі бібліотеки № 2 з учнями продовжили роботу над вив’язуванням кола. Під час онлайн-занять з дітьми виготовили «Ангела» з тканини.

Протягом тижня вихованці вокальної студії естрадного співу «Дивограй», керівник Людмила Шепелевич, співали колядки, повторювали музичні ноти, танцювали та весело рухалися.

Вероніка Коваль, керівник гуртка розпису, ліплення, писанкарства «Барви» протягом тижня провела заняття з дітьми старшої групи, під час якого діти малювали ялинку. Педагог розкрила поняття «колірна гама», «виразність кольору», «лінія» як засіб виразності. Вихованці молодшої групи малювали олівцями різдвяний вінок, ялинкові гілочки.

Вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Нюанс», керівники Віра Раскіна, Світлана Раскіна, Дмитро Раскін, продовжують працювати над постановкою нового танцювального номера на українську тематику.

Вихованці хореографічного колективу «Зорянка», керівник Тетяна Даниленко, 21 грудня взяли участь у новорічному шоу в міській Центральній бібліотеці для дітей імені Ш. Кобера та В. Хоменко. Діти представили колектив танцями «Ніч яка місячна», «Черемшина» та «Чорна рубашка» та розважально-танцювальною грою для дітей. Представники бібліотеки провели з присутніми цікаві ігри, створивши теплу атмосферу свята.

Вихованці гуртка аплікації соломкою та соломоплетіння «Сонячне сяйво», керівник Наталія Губська, створювали фарбами та фломастерами образ казкового й фантастичного дракона. Діти навчилися малювати казковий образ на основі легенд і казок. Вихованці групи «Веселі сонечка» вигадали казку та намалювали її героїв. Діти також вивчили поєднання кольорів. Педагог Наталія Михайлівна підбирала потрібний дидактичний матеріал до занять, виготовляла зразки запланованих декоративних робіт. Гуртківці групи «Сонячні промінчики» познайомилися з нетрадиційними техніками малювання та виконали малюнок різдвяної ялинки. Також діти працювали з пластиліном та іншими декоративними матеріалами й ліпили ялинку. А ще ознайомилися з традиціями та символами святкування українського Різдва. «Юні майстрині» працювали з фетром та фарбами, виконали різдвяну композицію.

Вихованці гуртка ДУМ «Колаж» разом з керівником Ларисою Ігнатьєвою працювали над підготовкою вітального відеоролика та виклали його у стрічку Фейсбука. Виготовили поробки для привітання воїнів ЗСУ з новорічними святами. Гуртківці працювали над підготовкою відеоролика для участі у конкурсі «Традиції добрих справ» в рамках всеукраїнської акції «Щедрий вівторок» та акції «Твори добро». Взяли участь у наданні допомоги працівникам бібліотеки у виготовленні масок для колядок та оформленні фотозони в бібліотеці. В рамках самоосвіти педагог переглянула відеоролик на тему «Технологія виготовлення виробів за різдвяною тематикою».

Наталія Томова, керівник ансамблю сучасного танцю «Свято мрій», продовжила займатися з вихованцями хореографією на базі приватного закладу дошкільної освіти «Гіпаніс».

Для вихованців гуртка «Школа журналістики» керівник Вікторія Панченко провела святкове різдвяне заняття – грали в тематичні кахути.  В рамках підготовки до конкурсу відеоробіт «Традиції добрих справ» гуртківці підготували два відео.

 

 

 

Всі новини →