Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Інтерактивні аркуші Wizer.me

22/12/2023

   Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Інтерактивні аркуші Wizer.me як спосіб організації освітнього простору».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=pyQ4ya0FOQg,  рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Зима Наталія вчителька хімії Ліцею №3 імені Артема Мазура Хмельницької міської ради, кращий вчитель хімії за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Для вчителя, який працює у різних форматах (очному, змішаному або дистанційному) важливо організувати освітній простір таким чином, щоб кожен учень отримав можливість максимально розкрити свій потенціал та отримати необхідні предметні знання. Власне, найкращими помічниками вчителя у цьому випадку є інтерактивні аркуші Wizer.me. Вони дозволяють систематизувати матеріал, додати відео та інтерактивні вправи, власні висловлювання та рефлексію.

Зміст

-      Робочі інтерактивні аркуші як інструмент організації освітнього простору.

-      Покроковий алгоритм створення робочого аркуша.

-      Особливості використання інтерактивних аркушів в освітньому процесі.

Очікувані результати: Учасники вебінару розглянули алгоритми роботи із застосунком Wizer.me, а також отримали рекомендації щодо ефективного використання робочих інтерактивних аркушів в умовах очного, дистанційного та змішаного навчання.

Всі новини →