Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Обласний семінар в обласному Будинку художньої творчості

15/12/2023

   14 грудня 2023 року обласним Будинком художньої творчості було проведено обласний семінар «Особливості проведення та підготовки до конкурсу - захисту МАН в сучасних умовах» для вчителів та керівників гуртків філологічного напрямку закладів загальної середньої та позашкільної освіти області в режимі онлайн.

На семінарі були розглянуті теми: «Складові конкурсу-захисту. Нововведення в секції «Мистецтвознавство» у 2023 році», «Типові мовленнєві помилки в текстах науково-дослідницьких  робіт учнів-членів МАН», «Особливості підготовки постеру, загальна презентація роботи», «Оформлення посилань та списку використаних джерел».

У роботі семінару взяли участь 32 педагогічних працівника: вчителі та керівники гуртків закладів загальної середньої та позашкільної освіти області, керівники обласних наукових секцій відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Миколаївської Малої академії наук: Лариса Васильєва, кандидат мистецтвознавства, доцент, викладач Миколаївського фахового коледжу культури і мистецт, Світлана Каленюк, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови  Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, Олена Дудкіна, викладач Миколаївського інституту розвитку людини «Україна», Ольга Мхитарян, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

             Ірина Ткач, вчитель зарубіжної літератури вищої категорії, вчитель-методист Миколаївського ліцею № 22,  поділилася власним досвідом роботи в системі МАН, надавши практичні рекомендації щодо оформлення постера та його представлення на конкурсі-захисті МАН.

Семінар пройшов в дружній та робочій атмосфері, доповідачі та слухачі мали можливість поспілкуватися і отримати відповіді на свої запитання.

Всі новини →