Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Онлайн-дошки для навчання

07/12/2023

 Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Альтернативи Jamboard для організації навчальної діяльності: огляд онлайн-дошок для навчання».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=TvhuWFEUQ20, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Батура Юлія вчитель біології та хімії Сумського ЗЗСО №12 СМР, спікер вебінарів та інтернет-конференцій Освітнього проєкту «На Урок».

У 2024 році Google закриє проєкт Jamboard. У зв’язку із цим вже сьогодні необхідно шукати альтернативу цій віртуальній дошці. На вебінарі розглянули організацію навчальної діяльності за допомогою онлайн-дошок для спільної роботи, а також обговорили про ефективні альтернативи Jamboard.

Зміст

-      Переваги та можливості віртуальних дошок у роботі вчителя.

-      Переваги та недоліки дошки FigJam від Figma.

-      Переваги та недоліки дошки Lucidspark від Lucid Software.

-      Переваги та недоліки дошки Canva.

Очікувані результати: Учасники вебінару ознайомилися з функціоналом, перевагами та недоліками віртуальних дошок FigJam, Lucid Software, Canva.

 

Всі новини →