Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Ні на хвилину не вщухає діяльність педагогів та вихованців Миколаївського обласного еколого-натуралістичного центру.

06/12/2023

Підготовка до новорічних та різдвяних свят, святкування Дня домашніх тварин та багато іншого...

Як зробити дизайнерську 3-Д паперову сніжинку, це Вам розкажуть і покажуть вихованки гуртка «Юні флористи». Різдвяно-новорічна майстерня працює на базі бібліотеки під керівництвом Тетяни Топалової, керівника гуртків Миколаївського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

А її вихованці гуртка «Природа, творчість та фантазія» 1 класу вітають всіх з прийдешнім Днем Святого Миколая та виготовляють чудові поробки.

На гуртку «Рослини- символи України» вихованці Ганни Петрик займались малюванням на деревяних тарілках.

Вихованці пані Світлани (Світлани Кустурової) виготовляли новорічні іграшки. Вже декілька занять було присвячено хвойним рослинам і як не згадати традиційне «новорічне дерево» та його прикраси. Їм активно в цьому допомагали бабусі та мами.

В день домашніх тварин, який відзначають 30 листопада, керівники гуртків та вихованці Миколаївського ОЕНЦУМ долучитись до Всеукраїнського флешмобу «Лапка підтримки».

Крім того, були проведені заняття у гуртках до дня Домашніх тварин. (гурток «Юні художники — анімалісти» Ганни Петрик, тощо)

На гуртку «Народна творчість» вихованці (учні 3 класу) на чолі з пані Ганною (Ганна Петрик) виготовляли новорічной іграшки з природнього матеріалу. Різноманітні шишки і гарні гілочки пішли на ура!

Вихованці гуртка Жанни Максимової теж активно гутуються до зустрічі новорічних свят. Діти опановували техніку роботи з яєчною шкаралупою, та робили картини із зображенням дракона — символа 2024 року. 

Всі новини →