Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Навчались орієнтуванню в «лабіринті»

23/11/2023

23 листопада 2023 року методистами і керівниками гуртків Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) спільно з педагогами кафедри фізичного виховання Миколаївського національного аграрного університету (далі – МНАУ) в спортивному залі МНАУ проведено тренувальні змагання з орієнтування “Лабіринт”.

67 студентів 1 - 3 курсів знайомились з умовними знаками, основними термінами орієнтування, навчались орієнтуватись у просторі, обирати найбільш раціональний шлях і, головне, не заблукати! Педагоги МОЦНПВТК УМ, розробили карти, обладнали різні дистанції, які повинні були пройти учасники «Лабіринту» і знайти потрібні контрольні пункти та відмітити їх у спеціальній картці.

Студенти завзято включились в новий для них вид активності. Хтось сприйняв це як справжні змагання і відчайдушно намагався обігнати суперників, хтось боровся з собою, щоб наступний варіант дистанції пройти краще. Але, головне, у підсумку – усі учасники отримали задоволення від проведеного з користю часу.

Попереду – вже справжні змагання, які визначать кращого орієнтувальника МНАУ у «Лабіринті».

Всі новини →