Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Завершення безкоштовних тритижневих навчальних курсів, які були організовані за сприяння програми UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Уряду Данії!

17/11/2023

  6 листопада 2023 року на базі Вищого професійного училища  № 21 м. Миколаєва успішно завершилися безкоштовні тритижневі навчальні курси, які були організовані за сприяння програми UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Уряду Данії!

15 випускників курсів, з числа осіб, які втратили роботу та виявили бажання перекваліфікуватися, внутрішньо переміщених осіб, працівників підприємств та організацій міста, урочисто отримали сертифікати про оволодіння частковими професійними кваліфікаціями за робітничою професією «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж».

Привітали випускників та мали честь вручити сертифікати директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Алла Веліховська та заступник директора департаменту освіти Миколаївської обласної державної адміністрації Людмила Комісарова.

Такий освітній проєкт у сфері професійної освіти нашого регіону дає змогу оволодіти дорослому населенню новими вміннями та навичками в сфері електроенергетики та покликаний подолати дефіцит трудових ресурсів задля відбудови та відновленню інфраструктури Миколаївщини.

Професійна освіта ВАЖЛИВА, разом до ПЕРЕМОГИ!

 

Всі новини →