Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Ноутбуки для позашкілля Миколаївщини

15/11/2023

Вже другий рік поспіль, після початку повномасштабного вторгнення, позашкілля Миколаївщини продовжує працювати, жити, творити, хоч і у форматі онлайн. Педагоги докладають зусиль до того, щоб освітній процес був не менш якісним, цікавим та продуктивним для вихованців. Проходження вебінарів, курсів, модулів допомагає у цьому кожному керівнику колективу. Життя всіх учасників освітнього процесу змінилося, але це не заважає колективам брати участь у конкурсах та фестивалях (онлай та офлайн) і посідати перші місця, отримувати Гран Прі, набиратися досвіду та позитивних емоцій.

            Для організації дистанційного навчання за сприяння Миколаївської обласної військової адміністрації позашкільники отримали ноутбуки, сумки для них, навушники та комп'ютерні миші від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у межах співпраці з Міністерством освіти і науки. Обладнання було закуплене та доставлене за підтримки уряду Японії та Європейського Союзу.

Сьогодні, 14 листопада, техніку отримали педагоги закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування. Дякуємо за підтримку ЮНІСЕФ та Департаменту освіті і науки Миколаївської облдержадміністрації і продовжуємо робити вихованців позашкільної освіти щасливішими в будь-яких умовах.

Всі новини →