Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Барви осінніх занять Миколаївського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді

11/11/2023

6 Листопада 2023 року на базі Миколаївського приватного ліцею «Гіпаніс-ЕОС» керівником гуртків Миколаївського ОЕНЦУМ було проведено заняття гуртка «Юні художники-анімалісти».

На заняттях цього гуртка Ганна Петрик виховувє у дітей естетичне ставлення до дійсності та мистецтва, світоглядні уявлення і ціннісні художні орієнтації, розуміння зв'язків мистецтва з природним і предметним середовищем, життєдіяльністю людини. Вихованці розвивають естетичний смак, захоплення красою оточуючого світу, дбайливе ставлення до братів наших менших.В кінці заняття діти виготовили для себе та своїх друзів карнавальні маски з зображенням тварин.

А на заняттях гуртка «Народна творчість» діти виготовили ляльку-мотанку «Янгол» 

Цього тижня керівник гуртків Миколаївського ОЕНЦУМ, Жанна Максимова, на базі обласної бібліотеки дітей та юнацтва провела для учнів 7 кл. Миколаївської гімназії № 35 заняття з виготовлення оберегової ляльки-мотанки Пилипівка (27 листопада будуть відмічати Пилипів день).

На занятті діти взнали про традиції на Пилипів день, навчилися виготовляти оберегову ляльку-мотанку.

9 листопада на базі Тернівського будинку культури було проведено заняття гуртка «Природа, творчість і фантазія». В цей день була гарна погода, теплий вітер і промінці сонечка надихнули вихованців та керівника , Жанну Максимову,  на пластиліновий живопис. Після вчорашньої дощової погоди вони відтворили в малюнках гумові чоботи з різнобарвним осіннім листям. Роботи вийшли яскраві, барвисті, сповнені теплом сьогоднішнього дня.

10 листопада Ганна Петрик на гуртку «Рослини- символи України» провела заняття «Види орнаменту»

Всі новини →