Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Візит делегації UNDP Ukraine / ПРООН в Україні на чолі з постійним представником Яко Сільє

09/11/2023

   6 листопада 2023 року Вище професійне училище № 21 м. Миколаєва в рамках офіційного візиту в Миколаїв відвідала делегація UNDP Ukraine / ПРООН в Україні на чолі з постійним представником Яко Сільє. Завдяки підтримці UNDP та Уряду Данії в закладі запроваджені короткострокові курси отримання часткових професійних кваліфікацій з актуальних на ринку праці професій. Метою проєкту є підтримка матеріально-технічного забезпечення закладів професійної освіти та часткове вирішення проблеми безробіття і нестачі кваліфікованих кадрів на Миколаївщині.

У Вищому професійному училищі № 21 м. Миколаєва вже модернізовано лабораторії електромонтажників та ІТ-технологій, в планах отримання обладнання в галузі відновлюваної енергетики та електронних комунікацій. Це створить умови для розширення пропозицій з організації короткострокових курсів для громадян, які зазнали впливу війни та потребують перепідготовки, щоб здобути актуальні для місцевого ринку праці навички.

В ході візиту заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Людмила Комісарова визначила важливість запровадження такої ініціативи та запевнила в готовності закладів професійної освіти Миколаївщини долучитися до проведення короткострокових курсів з професій, які затребувані на регіональному ринку праці. 

Всі новини →