Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Робота атестаційної комісії закладу освіти протягом року».

06/11/2023

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=EdUiY56NW6g, рекомендуємо переглянути у будь-який час керівникам закладів освіти, заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Демчук-Маригіна Дар'я заступник директора з навчальної роботи, вчитель географії спеціалізованої школи 207 міста Києва; тренерка НУШ.

Для проведення атестації педагогічних працівників є окремий орган – атестаційна комісія. На вебінарі розглянули функціонал, обов'язки та організаційні питання її роботи протягом навчального року.

Зміст

-      Функції та місія атестаційної комісії.

-      Повноваження атестаційної комісії.

-      Засідання та протоколи засідань.

-      Рішення атестаційної комісії.

Очікувані результати: Учасники вебінару ознайомилися із метою створення, повноваженнями та роботою атестаційної комісії протягом навчального року.

Всі новини →