Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Осінь для керівників гуртків та вихованців еколого-натуралістичних гуртків завжди була «гарячою порою»

04/11/2023

 Осінь для керівників гуртків та вихованців еколого-натуралістичних гуртків завжди була «гарячою порою»: збирання врожаю, оформлення робіт на різноманітні конкурси та акції, підсумки роботи за рік щодо сезонних спостережень, досліджень. Не виключенням є і осінь 2023 року. Керівник гуртків Миколаївського обласного еколого-натуралістичного центру, Інга Чудіна, та ії вихованці які живуть і відвідують гурток «Юні природознавці» на базі Ценру прихистку для біженців з Миколаївської та Херсонської областей в місті Ізмаїл Одеської області, з радістю включилися в роботу. Було проведено цикл осінніх занять за темами «Осінні зміни у природі», «Життя рослин восени», «Значення спостережень за сезонними явищами у природі». Проведено екскурсії  та практичні трудові акції по збору врожаю, збору природнього матеріалу для подальшого використання у поробках, спостереження за життям рослин і тварин восени. Окреме заняття було присвячене Мухоловці звичайній , яку оголошено Твариною 2024 року. Діти виготовили чудові поробки. Вихованці отримали задоволення від занять та спілкування.

Крім того, Інга Чудіна провела майстер класи для дітей однієї їз шкіл міста Ізмаїл по виготовленню браслетів-оберегів для захисників та робили осінню аплікацію.

 Збирання врожаю, оформлення робіт на різноманітні конкурси та акції, підсумки роботи за рік щодо сезонних спостережень, досліджень. Не виключенням є і осінь 2023 року. Керівник гуртків Миколаївського обласного еколого-натуралістичного центру, Інга Чудіна, та ії вихованці які живуть і відвідують гурток «Юні природознавці» на базі Ценру прихистку для біженців з Миколаївської та Херсонської областей в місті Ізмаїл Одеської області, з радістю включилися в роботу. Було проведено цикл осінніх занять за темами «Осінні зміни у природі», «Життя рослин восени», «Значення спостережень за сезонними явищами у природі». Проведено екскурсії  та практичні трудові акції по збору врожаю, збору природнього матеріалу для подальшого використання у поробках, спостереження за життям рослин і тварин восени. Окреме заняття було присвячене Мухоловці звичайній , яку оголошено Твариною 2024 року. Діти виготовили чудові поробки. Вихованці отримали задоволення від занять та спілкування.

Крім того, Інга Чудіна провела майстер класи для дітей однієї їз шкіл міста Ізмаїл по виготовленню браслетів-оберегів для захисників та робили осінню аплікацію.

 

Всі новини →