Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Онлайн-ресурси: «за» і «проти»

01/01/0000

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Використання онлайн-ресурсів на уроках: кількість не дорівнює якість».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=paKQeMJjuoc, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Батура Юлія вчитель біології та хімії Сумського ЗЗСО №12 СМР, спікер вебінарів та інтернет-конференцій Освітнього проєкту «На Урок».

На вебінарі обговорили різні підходи до використання онлайн-ресурсів на уроках. Визначили критерії, за якими варто обирати онлайн-ресурси для роботи, а також розглянули їх з точки зору доцільності, зручності, ергономічності та ефективності.

Зміст

1.     Онлайн-ресурси: «за» і «проти».

2.     Критерії вибору онлайн-ресурсів для уроку.

3.     Як визначити оптимальну кількість онлайн-ресурсів для   використання.

Очікувані результати: Учасники вебінару ознайомилися із підходами та критеріями вибору онлайн-ресурсів для уроків, дізналися, як обирати ресурс відповідно до мети та практичної цінності, отримали практичні поради щодо визначення необхідної кількості онлайн-ресурсів.

 

Всі новини →