Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Функціональне навчання осіб керівного складу ОБХТ з питань цивільного захисту

03/11/2023

 01 листопада спеціалісткою Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Іриною Юскевич для осіб керівного складу з питань цивільного захисту обласного Будинку художньої творчості проведено навчання в онлайн-режимі з питань цивільного захисту. У ході заняття розглянуто різні питання: Єдина державна система цивільного захисту та її складові елементи, види та рівні надзвичайних ситуацій, робота спеціалізованих служб цивільного захисту, навчання діям у надзвичайних ситуаціях, види евакуації, правила евакуації для дітей, види та утримання захисних споруд тощо. Присутні ознайомилися зі змістом основних документів з питань цивільного захисту, які мають бути в закладі освіти.

            02 листопада викладач Андрій Пронін провів для посадових осіб онлайн-заняття з питань охорони праці та пожежної безпеки. Увага була приділена  питанням законодавства України про охорону праці, організації роботи з охорони праці, вибухонебезпеці виробництва та вибухозахисту, пожежній безпеці, електробезпеці, гігієні праці, медичним оглядам, профілактиці професійних отруєнь і захворювань, надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасного випадку, управлінню роботами з профілактики та ліквідації наслідків аварій, безпеці праці в галузі.

            За результатами виконання тестових завдань зроблено висновок про задовільний рівень теоретичних знань. Навчання з цивільного захисту, охорони праці та пожежної безпеки є важливим кроком у підготовці до дій у надзвичайних ситуаціях.

Всі новини →