Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Навчання паралельно з лікуванням. У Миколаївській дитячій лікарні працює "Школа супергероїв"

24/10/2023

   В жовтні 2023 року департамент освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації завітав з подарунками до «Школи супергероїв» у Миколаївській обласній дитячій клінічній лікарні що працює для пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

Протягом вересня 2023 року в освітньому центрі навчалися понад 60 дітей віком від трьох до сімнадцяти років.

Школа розпочала свою діяльність 24 квітня 2023 року та забезпечує повністю весь спектр навчально виховного процесу. Для дітей будь-якої вікової категорії є відповідні профільні викладачі. Навчання у центрі безкоштовне, для зарахування потрібна лише письмова згода від батьків. Для освітнього процесу в медичному закладі виділили два кабінети — у відділенні травматології та на першому поверсі другого корпусу. З матеріалами та обладнанням для навчання у Миколаєві допомогли волонтери та головний офіс "Школи супергероїв".

"Весь центр зайнятий у нас штатними працівниками — це вчитель початкових класів, асистент вчителя, вихователь та асистент вихователя, практичний психолог і є методист, і я як завідувач. З першого вересня на умовах цивільноправового характеру у нас влаштовані вчителі-предметники, з усіх предметів — українська мова та література, світова література, історії, історія України, хімія, фізика, біологія, географія, англійська мова. За вересень ми можемо сказати, понад 60 дітей вже отримали освітні послуги. У нас немає стабільного, у нас сьогодні прийшла дитина, вона два тижні лікується і два тижні займається, тому в нас рух дітей— каже завідувачка Надія Руденко. 

www.youtube.com/watch

Всі новини →