Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Штучний інтелект змінить освіту

20/10/2023

 

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Використання штучного інтелекту в інклюзивній освіті».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=k7tiAdjZPTs,  рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Цукор Любов головна редакторка Освітнього проекту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів.

Сьогодні багато говорять про те, що штучний інтелект змінить освіту. Багато експертів висловлюється про те, що ШІ також змінить підхід до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Навколо цього питання точаться дискусії. Учасники вебінару приєдналися до обговорення, проаналізували можливості ШІ в інклюзивній освіті, доцільність залучення інструментів на базі ШІ в роботу з дітьми з ООП, а також розглянули варіанти та ідеї, коли ШІ дійсно може стати у пригоді.

Зміст

-      Місце штучного інтелекту в сучасній освіті.

-      Чи сумісні штучний інтелект та інклюзивна освіта?

-      Ідеї та обговорення.

Очікувані результати: Учасники вебінару розглянули питання місця штучного інтелекту в сучасній освіті та окремо зосередили увагу на використанні інструментів на базі ШІ в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами, обговорили доцільність використання ШІ в інклюзивних класах і проаналізували можливість використовувати сучасні інструменти в роботі з дітьми з ООП.

Всі новини →