Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Використання Google Презентацій

06/10/2023

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «10 способів використання Google Презентацій під час змішаного навчання».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=Z8HeET5sqq4, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Понежа Наталія вчитель історії Першотравенського ліцею №2 Першотравенської міської ради, вчитель-методист.

Одним із найпопулярніших інструментів для проведення уроків з використанням технологій дистанційного навчання залишаються сервіси Google. Учителі вже оцінили їх переваги та простоту використання. Найчастіше під час змішаного навчання використовують сервіси для створення документів та презентацій. На вебінарі обмінялися досвідом щодо використання Google Презентацій на різних етапах уроку та як домашнє завдання.

Зміст

-      Презентація – ефективний інструмент для візуалізації.

-      Групова взаємодія школярів за допомогою Google Презентацій.

-      Організація інтерактивного зворотного зв’язку в Google Slides, щоб урок став більш динамічним.

Очікувані результати: Учасники вебінару ознайомилися з прикладами використання сервісу та отримали практичні поради щодо використання цього популярного інструменту під час змішаного навчання.

 

Всі новини →