Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Ефективне навчання

28/09/2023

   Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Ефективне навчання через розваги в умовах НУШ: інтерактивні платформи та їх застосування».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=1kO4ZmJoyVI, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Рудніцька Юлія вчитель математики, інформатики вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист Комунального закладу «Смілянська спеціалізована мистецька школа-інтернат Черкаської обласної ради».

На вебінарі розглянули цифрові інструменти, які надають можливість вчителю мотивувати, підвищити якість знань здобувачів освіти, організувати доступність навчання, забезпечити освітній процес інформаційно-комунікаційними технологіями. Застосування можливостей штучного інтелекту Scribble Diffusion, інтерактивних аркушів Liveworksheets, інтерактивних вправ Wordwall, які сприяють поєднанню потенціалу ресурсів із традиційними педагогічними прийомами, дозволяють створити ефективні, цікаві, сучасні уроки.

Зміст

-      Упровадження інтерактивних робочих аркушів Liveworksheets як засобу підвищення ефективності роботи на уроці.

-      Застосування цифрового застосунку Wordwall для створення інтерактивних вправ.

-      Дифузія каракуль за допомогою штучного інтелекту Scribble Diffusion.

Очікувані результати: Учасники вебінару дізналися про застосування штучного інтелекту Scribble Diffusion, який надає можливість створити гарну картинку за допомогою каракуль та додаткового опису, навчилися створювати індивідуальний набір інтерактивних вправ з навчальним ресурсом Wordwall, опанували можливості ресурсу для створення інтерактивних робочих аркушів на платформі Liveworksheets та ознайомилися з можливостями віртуальної цифрової стіни Padlet.

 

Всі новини →