Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вивчаємо компетентності вчителя

21/09/2023

   Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Професійні компетентності вчителя: як прокласти власну траєкторію професійного розвитку».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=hv7jP5RLp0s, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Богданова Вікторія вчителька хімії Ліцею «Тріумф» П'ятихатської міської ради, лекторка вебінарів, спікерка інтернет-конференцій.

Для того, щоб ефективно навчати учнів, кожен вчитель повинен навчатися сам, постійно перебувати у творчому пошуку. Сучасні вчителі самі можуть визначити орієнтири власного професійного розвитку, плануючи власну самоосвітню діяльність.

Зміст

-      Огляд професійного стандарту за професією «Вчитель закладу загальної середньої освіти».

-      Прокладаємо власну траєкторію професійного розвитку.

-      Презентуємо свої досягнення.

Очікувані результати: Учасники вебінару отримали практичні рекомендації зі складання власної траєкторії професійного розвитку.

Всі новини →