Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Продовжуємо навчання педагогів позашкілля

04/09/2023

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Ефективна підготовка до навчального року: стратегії та ідеї для вчителів».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=u4c8Dd_q5UY, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, керівникам гуртків, учням та їхнім батькам, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Цукор Любов головна редакторка Освітнього проєкту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів.

Напередодні нового складного навчального року 2023-2024 маємо проаналізувати власний досвід, аби підготуватися до ефективного старту. Під час вебінару розглянули різноманітні стратегії, сервіси, а також ідеї, які допоможуть розпочати навчальний рік з готовністю долати виклики та використовувати можливості.

Зміст

-      Що є ефективним початком нового навчального року?

-      Популярні стратегії.

-      Нові можливості для вчителів.

Очікувані результати: Учасники вебінару опанували стратегії та інструменти, які допоможуть ефективно розпочати новий навчальний рік, використовуючи сучасні можливості.

 

Всі новини →