Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Нагородження випускників шкіл Миколаївщини за підсумками НМТ-2023

01/09/2023

 Цього року, незважаючи на усі труднощі та перешкоди, є серед наших земляків ті, хто склав іспит на максимальний бал.

Сьогодні привітали тих, хто гідно представив Миколаївську область та набрав з двох предметів максимальні 400 балів і трьох предметів - 600 балів.

Вітання лунали від Голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма та директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Алли Веліховської.

Відповідно до розпорядження Голови Миколаївської обласної військової адміністрації від 19.07.2023 №290-р отримали премії учні, які склали 2 предмети національного мультипредметного тесту на 200 балів у розмірі 20000 гривен: Шелеп Ольга, Татаренко Артем, Токовенко Владислав, Крикун Владислав та Александрова Анна, учениця Снігурівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Снігурівської міської ради Баштанського району Миколаївської області отримала 60000 гривень (склала 3 предмети на 200 балів).

10 педагогічних працівників, які підготували з відповідних предметів учнів, що склали 2 або 3 предмети національного мультипредметного тесту на 200 балів отримали по 10000 гривень.

Крикун Владислав, випускник Пересадівського ліцею Воскресенської селищної ради Миколаївської області висловив слова подяки вчителям та батькам за підтримку і настанови та поділився своєю Формулою успіху. 

Жуковець Заріна Леонідівна, вчитель Української мови Снігурівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Снігурівської міської ради, Заслужений вчитель України, яка, до речі, підготувала трьох Президентських Стипендіати подякували Миколаївській адміністрації та департаменту освіти за небайдужість та підтримку вчителів Миколаївщини.

Всі новини →