Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Миколаївщина на президентському уроці

01/09/2023

Цьогорічне Свято знань  з нами розділив Президент України, який провів онлайн-урок для дітей України. Надзвичайно зворушливо   було вітати всю освітянську  спільноту України  піснею «Ой у лузі червона  калина», яку підхопив  Володимир Олександрович.  Ця хвилина єднання запам’ятається  нашим  дітям назавжди. Серед  36 шкіл України та зарубіжжя Южноукраїнський ліцей №5 , один з найкращих закладів України, мав честь представити освітню галузь Миколаївщини. Можемо сказати, що це унікальна подія, яка показала Україні та світові, на що здатна наша освіта.

Новий навчальний рік, нові виклики.  Президентом   нашої держави було представлено розробку «Мрія», аналог «Дії»,  додаток майбутнього, який дозволить кожному користувачеві розвиватися і поринути в освітній процес із неймовірною легкістю. Програма дозволяє учням, вчителям та батькам долучитися до роботи разом, перемістивши навчання до екрану смартфона. «Мрія» допоможе отримати рівність до знань з будь-якого куточка світу. Ми переконані, що це новий етап отримання знань, про який давно мріяв кожен, хто хотів вивести освіту на новий рівень.

Навчання – цінність, яку ми повертаємо кожному учневі вже зараз! Дбати про кожну дитину, учителя, опікуватися їхнім психологічним станом, підтримати всіх внутрішньо переміщених осіб, як своїх найрідніших людей – сьогодні в пріоритеті . Якісна освіта, міцні знання  та подолання освітніх втрат – наше зобов’язання та внесок у Перемогу.

Всі новини →