Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Технологія 21CLD: впроваджуємо дизайн навчання для вдосконалення навичок 21 століття».

21/08/2023

 Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=GoJel_nNzLU, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, керівникам гуртків, учням та їхнім батькам, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Ярова Анастасія вчителька англійської мови КЗО «СЗШ №54» м. Дніпро.

У парадигмі глобалізованого суспільства, освітяни повинні перейти від простого джерела знань до співконструкторів знань із підходом до співпраці. Технологія дизайну навчання (21CLD) розроблена для вдосконалення навичок 21 століття у навчанні учнів. Вона базується на дослідницькій методології 21CLD, забезпечуючи спільний, заснований на практиці процес, який допомагає викладачам трансформувати те, як вони розробляють навчальну діяльність для своїх учнів. Під час вебінару розглянули технологію дизайну навчання 21 століття та показали, як за її методикою трансформувати урок та попрацювати з практичними платформами, які стануть вам у пригоді.

Зміст

-      Навички 21 століття, необхідні учням для життя та роботи.

-      Мета структури дизайну навчання 21 століття.

-      Шість рубрик 21CLD і дерево рішень.

-      Практичні інструменти та платформи, які підтримують шість розмірів 21CLD.

Очікувані результати: Учасники вебінару опанували структуру дизайну навчання 21 століття, шість рубрик 21CLD, дерево рішень, а також ознайомилися із практичними інструментами та платформами, які підтримують цю технологію.

 

Всі новини →