Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Готуємося до навчального року – навчаються педагоги

17/08/2023

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Проєктна діяльність в умовах дистанційного та змішаного навчання: технічний і психологічний аспекти».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=6ePQcv-yvOs, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, керівникам гуртків, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Фурсова Інна учитель фізики та астрономії Першотравенського ліцею № 2, учитель вищої категорії, учитель-методист.

Як не розгубитись в умовах дистанційки, не перетворити проєктну роботу в формальність, шукати цікаві шляхи там, де є безліч перешкод.

На вебінарі розглянули ідеї та лайфхаки для подолання проблем, пов'язаних із соціалізацією учнів під час дистанційного та змішаного навчання, порушенням принципів академічної доброчесності, а також ознайомилися з проблемою організації зворотного зв'язку при координації учнівських проєктів.

Зміст

-      Про важливість проєктної діяльності учнів в умовах дистанційного та змішаного навчання.

-      Детальніше про мотивацію, вибір теми, формулювання  мети та вибору задач для учнівського проєкту.

-      Використання Google Forms як ефективного інструменту для зворотного зв’язку на етапі коригування учнівської роботи.

Очікувані результати: Учасники вебінару поглибили свої вміння організації проєктної діяльності учнів, отримамали практичні рекомендації щодо використання таких інструментів як ChatGPT, Google Forms та деяких вправ для створення цікавого, пошукового, творчого середовища уроку.

Всі новини →