Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

21 липня 2023 року під головуванням директора департаменту освіти і науки Миколаївської облвійськадміністрації Алли Веліховської відбулася онлайн-нарада з керівниками органів управління освітою територіальних громад області щодо підготовки закладів освіти

24/07/2023

 На нараду були запрошені представники ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, ГУ ДСНС в Миколаївській області, ГУ Національної поліції в Миколаївській області, Управління поліції охорони в Миколаївській області, управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області.

Керівникам органів управління освітою було отримали алгоритм підготовки закладів освіти до нового навчального року в умовах воєнного стану. Наголошено на необхідності продовження відповідної роботи щодо забезпечення закладів освіти об'єктами фонду захисних споруд цивільного захисту задля організації освітнього процесу в очній формі.

Представниками ДСНС, нацполіції, держпродспоживслужби надано рекомендації щодо здійснення заходів із міжвідомчої взаємодії з питань забезпечення здорового та безпечного освітнього середовища.

У ході наради було акцентовано увагу на те, що забезпечення безпечного освітнього середовища з метою організації освітнього процесу в очній формі є пріоритетним напрямком діяльності керівників всіх рівнів.

Всі новини →