Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відзначення в Кам’яномостівській громаді 27-річниці Конституції України

29/06/2023

 Щорічно 28 червня в Україні відзначається День Конституції – головного закону нашої країни. Конституція є гарантом прав і свобод кожного українця, закріплює наші обов’язки перед державою і визначає наш шлях як країни. Вже другий рік мужні сини та дочки України чинять опір російській агресії. Нажаль вони платять найвищу ціну – життя. Сумні звістки про загибель трьох жителів не оминули нашої  громади, в зв’язку з цією трагедією було оголошено жалобу.

З нагоди відзначення Дня Конституції України у 2023 році, з метою підвищення рівня громадянської свідомості жителів громади були проведені заходи:

– виставки дитячих малюнків «Моя квітуча Україна», «Конституція – головний закон України», «Україна – моя країна», «Конституція для малят»;

-        патріотична година «Це моя Україна , це моя Батьківщина»;

      –  майстер-класи  з виготовлення патріотичних сувенірів;

-        висвітлено привітання до Дня Конституції України на офіційних сторінках Кам’яномостівської громади, відділу освіти, культури, молоді та спорту Кам’яномостівської сільської ради, сторінках соціальних мереж бібліотек, клубів, закладів освіти.

-проведено виховні, інформаційно-просвітницькі та патріотичні заходи, спрямовані на поширення знань про Конституцію України (виховні години, зустрічі, лекції, бесіди, квести, правові години, вікторини, флешмоби).

Всі новини →