Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

28 червня – День Конституції України у Мішково-Погорілівській громаді

29/06/2023

   Впродовж 27-ми років, з моменту прийняття нашого Основного Закону, Україна невпинно йде шляхом розвитку та демократії. Шлях цей виявився нелегким, так сам о як і багатовікова боротьба українців за свободу і незалежність. Свої конституційні гарантії на вільне життя та на користування усіма правами і свободами нам вже довелося відстоювати у 2004-му році та 2014-му роках. Продовжуємо відстоювати їх і зараз, у запеклій боротьбі з підступним ворогом - російською федерацією, яка не полишає своїх імперсько-совєцьких амбіцій щодо загарбання України.

   Всі ці роки наша держава з допомогою Конституції захищала наші права, тепер прийшла черга нашого народу захищати рідну державу. І попри всі нинішні тривоги і втрати, ми твердо впевнені у своїй перемозі. Ніхто не відбере у нас права бути громадянами суверенної України.

   Освітні та культурні заклади Мішково-Погорілівської громади доєдналися до святкування Дня Конституції та взяли участь у заходах: челенджі «Рідна Україна» #РіднаУкраїна (Мішківська бібліотека), святковому концерті (Капустинський СБК), онлайн-привітаннях  #ДеньКонституціїУкраїни, #Напередодні_Дня_Конституції, (Каравелівська гімназія, Каравелівська бібліотека-філія, Мішково-Погорілівська бібліотека). У флешмобі прийняли участь наймолодші читачі Каравелівської бібліотеки-філії: Єлісей Силенко, Кіра Єгорова, Вероніка Дрожевська,  Ліза Боровець, Вероніка Коршунова та Таісія Шульгіна. Всі бажаючі педагоги освітніх закладів Мішково-Погорілівської громади писали диктант «Круті миколаївці пишуть українською».

Бажаємо нам усім мудрості, терпіння і незламної віри у себе і в наше мирне та світле майбутнє. Зі святом Вас!



 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →