Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено нараду із керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти

23/06/2023

 

23 червня 2023 року на базі Професійно-технічного училища № 42 та Казанківського професійного аграрного ліцею відбулась виїзна нарада з керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Учасників наради привітала директор департаменту освіти і науки облвійськадміністрації Алла Веліховська та доповіла щодо основних напрямів модернізації системи професійної (професійно-технічної) освіти області (далі - ЗП(ПТ)О).

Заступник директора департаменту освіти і науки облвійськадміністрації – начальник управління професійної (професійно-технічної) освіти, вищої освіти, науки та кадрового забезпечення департаменту освіти і науки облвійськадміністрації  Людмила Комісарова поінформувала присутніх щодо завершення 2022/2023 навчального року, проведення вступної кампанії, підготовку до нового навчального року та акцентувала увагу на необхідності активізації роботи щодо передачі майнових комплексів ЗП(ПТ)О з державної у комунальну власність, дотриманні правил пожежної безпеки у ЗП(ПТ)О, наданні освітніх послуг дорослому населенню.

У ході наради директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Наталія Шаповалова акцентувала увагу на питанні розвитку цифрових освітніх інструментів.

Директор Професійно-технічного училища № 42 Юрій Бенюх ознайомив учасників наради із особливостями організації освітнього процесу під час дії воєнного стану у закладі освіти. Директор Новоодеського професійного аграрного ліцею Василь Українець розповів про обмін досвідом щодо підготовки робітничих кадрів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Естонії.

У ході заходу учасниками наради було оглянуто матеріально-технічну базу Професійно-технічного училища № 42 та Казанківського професійного аграрного ліцею і відвідано бази роботодавців, з якими співпрацюють зазначені вище заклади освіти.

 

Всі новини →