Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

ЗАПРОШУЄМО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ у швейцарсько-українському проєкті DECIDE

07/06/2023

 У рамках реалізації Меморандуму № 81064994 між Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад та територій України та Міністерством закордонних справ Швейцарської Конфедерації представленим Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва щодо впровадження швейцарсько-українського проекту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (далі Проєкт DECIDE) оголошено відбір (з 01 до 10 червня 2023 року включно) територіальних громад для створення літніх клубів при закладах освіти із залученням дітей ВПО.

Проєкт DECIDE спрямований на підтримку реформ в освіті та процесів децентралізації для розвитку в Україні ефективної системи управління освітою.
Головна мета проєкту – допомогти жителям територіальних громад долучитися до демократичного врядування та отримати рівний доступ до якісної освіти.
Інформація про умови участі у відборі територіальних громад для створення літніх клубів із залученням дітей ВПО при закладах освіти за підтримки Проєкту DECIDE розміщена за покликанням:
  
лист_МОН_щодо_літніх_клубів_2023.pdf

Всі новини →