Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

У Миколаївській області проведено Міжнародний день поля у рамках форуму «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри»

02/06/2023

 01 червня 2023 року на інноваційному полігоні з трансферу сучасних технологій в агропромисловому комплексі Миколаївського національного аграрного університету урочисто відзначили Міжнародний день поля у рамках форуму «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри».

У заході взяли участь:

Віталій Кім, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації; Антон Табунщик, перший заступник голови Миколаївської обласної ради; Алла Веліховська, директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації; народні депутати України; Олег Шаров, генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти головного управління вищої освіти і освіти дорослих Міністерства освіти і науки України.

У рамках заходу проведено:

- презентацію нових сортів зернових і гібридів технічних культур вітчизняних та зарубіжних селекційних центрів (Німеччина, Франція, Молдова, Сербія, Чехія та інші);

- ознайомлення із системою смугового землеробства MZURI Pro-Tilll за умов природного і штучного зволоження; демонстрацію посівних комплексів MZURI WORLD Sp. zo. o, HORSCH (Німеччина), Clidon (Великобританія) тощо.

- Міжнародну науково-практичну конференцію «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри». 

 

Всі новини →