Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

01 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Підтримку маленьким українцям надав і Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

02/06/2023

 На жаль, сьогодні він проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть у зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Саме тому дорослим важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

 Підтримку маленьким українцям надав і Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти в особі директора Василя Шуляра, який придбав дітям ВПО Херсонської та Миколаївської областей квитки на майстер-клас із малювання маяків та відвідування Миколаївського музею суднобудування і флоту – візитної картки міста Миколаєва, єдиного в державі музею суднобудування.

Під час екскурсії до музею діти ВПО ознайомилися з експозиціями 12-ти залів, що розкривають етапи розвитку суднобудування в Північному Причорномор’ї, починаючи зі стародавніх часів, процес створення Чорноморського флоту, розвиток суднобудівних підприємств, сторінки історії кораблів, побудованих у Миколаєві.

Після екскурсії маленькі переселенці взяли участь у майстер-класі з малювання маяків, яких на Миколаївщині кілька десятків. Дитячі малюнки – це витвори їхньої фантазії, що відображають сподівання на світле, мирне майбутнє, очікування швидкої Перемоги та повернення до рідного дому, а також сповнені патріотизму та віри в Мир!

Всі новини →