Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

День захисту дітей в Березанській ТГ

02/06/2023

У перший літній день по всій Землі святкують День захисту дітей. У Березанській громаді цього дня в усіх закладах дошкільної та загальносередньої  освіти, закладах культури відбулися святкові заходи, де кожна дитина отримала солодкі подарунки.

Так, педагоги Березанського ЗДО «Сонечко» 1 червня зранку влаштували своїм вихованцям свято з казковими героями та різноманітними іграми, загадками, танцями, змаганнями, жартами, руханками, що викликали у малят задоволення та радість.  

    На шкільному стадіоні Березанського ліцею  проведено масовий захід для дітей. Одночасно у 8-ми локаціях проходив фізкульутрно-оздоровчий марафон «Рух – це здорово!».

Перша локація – «Психологічна», друга – «Спортивна», третя – «Україно-знавча», четверта – «Танцювальна», п’ята – «Правова», шоста – «Рух – це життя!», 7 – «Безпека дорожнього руху», 8 локація – «Пожежна безпека».

Всі учасники святкового заходу – учні, педагоги, пожежники, поліцейські – отримали масу позитивних емоцій і задоволення.

   У всіх сільських закладах освіти також пройшли розважальні заходи до Дня захисту дітей у різноманітних цікавих форматах. Це і конкурси, і розваги з аніматорами, походи на природу, спортивні змагання.

Всі новини →