Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

День захисту дітей

02/06/2023

 Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

До Комунальний заклад "Миколаївська спеціальна школа 3" та ЦЕНТРУ ІНКЛЮЗИВНОЇ ДОПОМОГИ завітали гості з подарунками, солодощами Благодійний фонд «Карітас Миколаїв УГКЦ», представники від Благодійного фонду «Миколаївського обласного фонду соціальної допомоги малозабезпеченим», Сервісний центр УМВС у Миколаївській області, які побажали діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів.

Діти, вчителі та батьки, які щодня долаючи життєві труднощі заради таких посмішок на вустах малечі, щиро раділи сказаним словам та гостям, що завітали до них на свято.

Свято розпочали з майстер –класів, які організував Благодійний фонд «Карітас Миколаїв УГКЦ», діти брали участь у різноманітних локаціях:

Мильні кульки з ведмедиком, Аквагрим , Флористика «Збери букет» Гра «Лісова галявина

Але на цьому свято не закінчилося, а перейшло до вистави з перешкодами від Миколаївського академічного художнього драматичного театру, де діти допомагали козакам пройти всі перешкоди щоб визволити Уляну з полону і на сам кінець свято за традицією закінчилося польовою кухнею, де всі учасники отримали насолоду, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин.

Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності.

 

 

Всі новини →