Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Навчальний 2022-2023 рік позаду: підсумки, проблеми, реалії

01/06/2023

            31 травня 2023 року в обласному Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради в режимі онлайн відбулись загальні батьківські збори на тему: «Навчальний 2022-2023 рік позаду: підсумки, проблеми, реалії».

            З привітальним словом до присутніх виступила директор ОБХТ Лариса Щукіна, яка розповіла про організацію освітнього процесу в закладі в наступному навчальному році, подякувала батькам за співпрацю, витримку, розуміння складної ситуації, підтримку своїх дітей і педагогів. Очільниця закладу відповіла на хвилюючі питання батьків щодо перспектив навчання дітей в наступному навчальному році.

            Заступник директора з НВР проаналізувала стан навчально-виховної роботи педагогічного колективу та виконання основних завдань в ОБХТ за 2022-2023 навчальний рік, перерахувала здобутки керівників гуртків у навчанні, вихованні, творчому розвитку здобувачів освіти протягом звітного періоду, розповіла про досягнення вихованців в обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних масових заходах, які відбувалися в дистанційному режимі та очно. Доповідачка підкреслила, що співпраця педагогів та батьків сьогодні – важлива складова успіху та якості дистанційного позашкільного навчання.

            Практичний психолог ОБХТ Лариса Ширченко звітувала про роботу протягом навчального року та надала поради батькам, як підтримати своїх дітей під час війни. З усіма рекомендаціями та порадами Лариса Анатоліївна пропонувала батькам ознайомитися на вебсайті закладу та взяти до уваги.

            Учасники зборів мали можливість поспілкуватися, задати запитання, обмінятися думками, отримати зворотній зв’язок та висловити свої побажання.

 

Всі новини →