Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Участь і перемога у XIV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2023»

30/05/2023


У травні 2023 р. педагогічний колектив обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради взяв участь у XIV міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2023» в дистанційному режимі. Традиційно організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

30 травня 2023 р. в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій, в якому вперше взяв участь обласний Будинок художньої творчості Миколаївської обласної ради. Одинадцять закладів Миколаївщини – переможців конкурсу отримали золоті, чотири заклади – срібні медалі. Обласний Будинок художньої творчості презентував досвід своєї роботи та виборов золоту медаль з номінації «Виховання національної еліти – запорука майбутнього розвитку українського суспільства». Авторський колектив – Лариса Щукіна, Анжела Киянова, Вікторія Голянич – отримали сертифікати за перемогу в конкурсі з тематичної номінації.

Виставка є національною локацією, яка об’єднала і згуртувала заклади освіти задля презентації інноваційних розробок, нових освітніх технологій, популяризації й обміну кращим досвідом практики, науки й освіти, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу, що особливо актуально в умовах правового режиму воєнного стану в Україні та воєнної агресії рф.

Переконані, що професійні досягнення освітян і науковців Миколаївщини є запорукою Перемоги України.

 

Всі новини →