Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

#Джура_Миколаїв_2023: підведено підсумки змагань з фізичної підготовки

30/05/2023

22-26 травня відбулися змагання з виду «Фізична підготовка» в рамках заходів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Організатори – Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді – вчергове акцентували увагу учасників на тому, що загальними завданнями фізичної підготовки є постійне вдосконалення сили, витривалості, швидкості та спритності, покращення фізичного розвитку, зміцнення активності. І юні джури постійно працюють над особистими результатами, підвищують рівень фізичної підготовленості.

У змаганнях з фізичної підготовки взяли участь 13 роїв закладів освіти Миколаївської області («Єдність» Сухоєланецької сільської ради, «Серце патріота» Братської селищної ради, «Сокіл» Синюхо-Брідської сільської ради, «Чорноморська січ» Чорноморської сільської ради, «Степові соколи» Веснянської сільської  ради, «Укроп» Бузької сільської ради, «Січ» Березнегуватської селищної ради, «Орлик» Первомайської міської ради, «Бузькі силовики імені Анатолія Новицького» Новоодеської міської ради, «РАЗОМ» Новобузької міської ради, «Гетьман» Веселинівської селищної ради, Чайка» Очаківської міської ради, «ПАТРІОТ» Новобузької міської ради).

Традиційно завдання з фізичної підготовки вимагали від джур і розуму, і фізичної сили, і витривалості. Змагання, як для юнаків, так і для дівчат, передбачали виконання двох вправ: підтягування на високому турніку і  згинання-розгинання рук на брусах.

Кожен учасник намагався продемонструвати якнайкращий результат, виконати вправи правильно та додати якомога більше в залікову скарбничку свого рою. Для значної частини учасників це стало справжнім випробуванням! Змагальність та бажання перемогти були на високому рівні, атмосфера боротьби була напруженою.

У підсумку змагань «Фізична підготовка» за протоколами суддівства І місце виборов рій «Бузькі силовики імені А. Новицького» (Новоодеський ліцей №1 Новоодеської міської ради, виховник: Андреєв Валерій Анатолійович). На ІІ місці розташувався рій  «Степові соколи імені Р. Гранди» (Зеленоярський ліцей з початковою школою Веснянської сільської ради, виховник: Дудчик Наталія Миколаївна). ІІІ місце – рій «Орлик» (Первомайський ліцей «Лідер» Первомайської міської ради, виховник: Буйвал Михайло Павлович).

Дякуємо всім учасникам за виступи на змаганнях!

Вітаємо переможця та призерів!

#Джура_Миколаїв_2023

Всі новини →