Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Велике дитяче свято!

30/05/2023

27 травня на території Дому офіцерів флоту відбулось справжнє велике веселе свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Для більше 300 наймолодших учасників представниками різноманітних громадських організацій, волонтерами організовано яскраві квести, конкурси, фотозони, майстер-класи, солодкі подарунки та призи. І, найголовніше, все це відбувалось в режимі офлайн! Звичайно, з дотримання заходів безпеки та з визначеним місцем укриття на випадок повітряної тривоги.

До заходу приєднались і педагоги та вихованці Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді. За їх участі організовано та проведено майстер класи з виготовлення оберегів: ляльок-мотанок та янголів-охоронців. Велике зацікавлення викликало і серед дітей, і серед їх батьків завдання з проходження лабіринту за допомогою карти-схеми. А подолання туристської смуги стало одним з найбільш відвідуваних атракціонів.

Свято справді вдалося і позитив отримали не лише його юні учасники, а й самі організатори, адже дитячі емоції, живе спілкування, щире захоплення надихають та дають неймовірний заряд енергії!

Всі новини →