Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проводено марафон профорієнтаційних онлайн-заходів для випускників закладів загальної середньої освіти Миколаївської і Херсонської областей

26/05/2023

 Захід проведено в  рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти у Державному навчальному закладі «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну»  для випускників закладів загальної середньої освіти Миколаївської і Херсонської областей та всіх вступників, які бажають отримати професійну освіту.

ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» – це інноваційний заклад освіти, який готує кваліфікованих робітників на базі 9-11 класів за професіями: Кравець; Перукар (перукар-модельєр); Перукар (перукар-модельєр). Візажист; Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник; Манікюрник. Педикюрник. Перукар (перукар-модельєр); Фотограф (фотороботи). Адміністратор. Під час проведення онлайн-заходів для вступників майстрами виробничого навчання проводено майстер-класи, присвячені темам перукарського, швейного, візажного, манікюрного мистецтва та мистецтва фотографій, також майбутні здобувачі освіти, їх друзі та батьки мали можливість отримати детальну інформацію про особливості вступної кампанії 2023 року та змогли поставити свої питання у прямому етері.

Вступники із задоволенням і користю для себе слухали інформацію стосовно вступу до Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну», перспективи професій, як можна успішно в майбутньому реалізувати себе в обраній професії та активно брали участь в запропонованих майстер-класах.

 

Всі новини →