Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вітаємо ювіляра!

26/05/2023

Сьогодні, 26 травня, колектив Миколаївського центру професійної освіти вітає з 90-річним ювілеєм педагога з багаторічним стажем, відмінника освіти Фоменка Миколу Степановича.

Святкування дня народження – добра традиція, яка дає можливість серцем торкнутися яскравих моментів пройденого шляху, оцінити успіхи. 90 років – чималий ювілей.  Микола Степанович все своє свідоме життя віддав профтехосвіті і дітям, за 45 років педагогічного стажу вивчив не одне покоління учнів. За сумлінну працю на педагогічній ниві нагороджений багатьма похвальними грамотами. І зараз Микола Степанович працює з нами. Це, людина, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження висловлюємо Миколі Степановичу слова вдячності і шани за багато років сумлінної праці,  за мудрість та досвід, які він передав  колегам та своїм учням.

Бажаємо Вам, шановний Миколо Степановичу, міцного здоров’я, кожен день зустрічати з усмішкою, гріти серце любов’ю рідних,  та ще довго радіти життю. Многіє Вам літа!

Всі новини →