Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

«Як підтримати себе та інших в умовах тривалої повномасштабної війни»

22/05/2023

 Хочемо запросити вас до участі у нашому наступному етері «Як підтримати себе та інших в умовах тривалої повномасштабної війни» з Наталією Пилипенко, під час якого ми обговоримо: ● виснаження, апатію, інші негативні емоції та що з ними робити під час тривалої війни; ● практики для покращення емоційного стану в критичних ситуаціях; ● те, як не пропустити момент, коли дитині чи дорослому може бути потрібна психологічна допомога; ● стан психологічної «паузи» та запобігання психологічному вигоранню; ● тощо.

Наталія Пилипенко — аналітично орієнтований психолог, юнгіанський пісочний терапевт, арттерапевт, членкиня ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс», засновниця родинного центру розвитку «Чарівний Ключик», ведуча психологічних груп та тренінгів для дітей, підлітків та дорослих.
Наповнення етеру буде корисним для:
● освітян(-ок); ● представників(-ць) адміністрацій шкіл (директорів, заступників з навчальної, виховної та наукової роботи тощо); ● представників(-ць) органів місцевого самоврядування, які працюють з темою освіти; ● усіх охочих, кого цікавить вказана тема.
Етер відбудеться 25 травня о 17:00.
Реєстрація є обов’язковою, зробити це можна за покликанням:
https://bit.ly/3Oohoy7
Етер також буде доступний у записі. Зареєстровані учасники отримають усі покликання та матеріали етеру на пошту, вказану при реєстрації (будь ласка, перевіряйте папки «спам» та «реклама»). Участь безкоштовна.
Дізнатись більше про проєкт «Про.Спільноти»: https://bit.ly/3mK6ZSj
Етер проводиться у рамках проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», що реалізується Центром інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки ULEAD з Європою.

Всі новини →