Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Завершення навчального року: чек-лист для вчителя».

17/05/2023

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://naurok.com.ua/webinar/zavershennya-navchalnogo-roku-chek-list-dlya-vchitelya, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Іванова Інна Богданівна заступник директора з НВР, вчитель-методист, викладач авторського курсу «Я у медіапросторі», медіатренер, медіапедагог, викладач онлайн-школи «На Урок».

«Ще один непростий навчальний рік» – ця фраза стає занадто частою у вчительському житті. Кожного разу перед нами постають нові виклики. І кожного разу ми знаходимо сили з ними впоратися. Тож під час вебінару склали чек-лист – план упорядкування наших традиційних справ, які маємо зробити в кінці навчального року.

Зміст

-      Чек-лист – надійний помічник вчителя.

-      Впорядковані завдання – легке виконання.

-      Від підсумків – до планування.

Очікувані результати: Учасники вебінару опрацювали нормативні документи, які врегульовують їхню діяльність стосовно організованого завершення 2022/2023 навчального року; з’ясували, які зміни відбулися і на що варто звернути особливу увагу; обговорили, які питання, не прописані в методичних рекомендаціях, можна винести на педагогічну раду та ухвалити її рішенням; створили чек-лист, який допоможе впорядкувати нагальні справи.

Всі новини →