Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

І ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З НАУКИ В ДУБАЇ

15/05/2023

 Чемпіонат Світу з Науки - це одна з наукових подій, що дозволяє вашому вищому навчальному закладу потрапити до міжнародних рейтингів університетів та увійти до міжнародного наукового та освітнього простору!  Нобелівські лауреати серед журі та експертів

Для  фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук і не тільки.

Ви подаєте свої наукові статті  з будь-яких наукових напрямків за відповідною формою в одиночному або командному заліку (декілька співавторів) англійською, українською, російською, польською, іспанською, німецькою або турецькою мовами. Міжнародна експертна суддівська комісія з авторитетних вчених оцінить їх по бальній системі та визначить переможців , відповідно до галузей наук.
Реєстрація  та подача наукових статей до 5 липня 2023 року.
Галузь науки або науковий напрямок: Міжнародні наукові змагання включають в себе можливість подати статтю за будь-якою сферою науки або науковим напрямком.
Форма участі: дистанційна.
Тривалість наукових змагань: з 10 липня до 1 серпня 2023 року.
Нагородження Переможців: 20-25 серпня 2023 року.
 

Всі новини →